اظهار نظر و محاسبه بیمه عمر توسط کارشناس رسمی دادگستری امور بیمه

بیمه های عمر چندیست که بسیار مورد توجه قرار گرفته و محاسبه بیمه عمر یکی از مواردیست که بسیاری، مشتاق به اگاهی در مورد آن هستند. در این نوشته سعی بر این است ابتدا یک اطلاعات کلی از بیمه های عمر به شما خوانندگان تقدیم گردد و راه حلی مناسب برای محاسبه بیمه عمر ارائه شود. در بسیاری از موارد شرکت‌های بیمه تعهدات خود را در قبال بیمه شهروندان به اجرا نمی‌گذارند و از آن جا که مباحث بیمه‌ای در این زمینه نیز تخصصی است برای اقدام به هر کاری نیاز به ارزیابی کارشناس رسمی دادگستری امور بیمه و اظهار نظر در خصوص آن بیمه وجود دارد.

بیمه های عمر در ایران بیشتر از نیم قرن است که به مشتریان این نوع بیمه ها ارائه می شود. این نوع بیمه ها معمولا مقداری هزینه ثابت در طول یک مدت معلوم از بیمه شونده در یافت میکنند و در قبال آن بعد از مدت معلومی که طی قرار داد با مشتری اعلام می شود وجهی به بیمه شونده تعلق می گیرد.  اما این که به چه شکل این قرارداد ها و شرایط بیمه اعلام میشود خود محل بحث ماست.

مدتیست که استقبال از این بیمه ها با توجه به افزایش سود آن ها بیشتر شده و همچنین به عنوان گزینه ای برای تامین آینده فرزندان به آن نگاه می شود. بدین صورت که بعد از تولد فرندان، والدین قراردادی را به عنوان بیمه عمر فرزند خود امضا میکنند و با رسیدن فرزند به سن قانونی، خود میتواند از مزایای بیمه عمر استفاده کند.

در محاسبه بیمه عمر این مسئله اهمیت دارد که آیا پول پرداختی توسط مشتری با توجه به تمامی شرایط اقتصادی جامعه آیا صرفه اقتصادی دارد یا خیر؟ و اگر دارد کدام یک از این بیمه ها می توانند سرمایه گذاری بهتری باشند؟

همچنین در محاسبه سود بیمه عمر باید در نظر داشت که طی چه قرار دادی میتوان از بهترین بهره را داشت.

میدانیم که در شرایط فعلی اقتصادی که تورم و عدم ثبات قیمت ها وجود دارد، محاسبه بیمه عمر مورد نظر کاری بسیار مهم است. این که بدانیم با این شرایط ایا سود بیمه عمر بعد از مدتی طولانی به نفع ماست یا ما در دزار مدت ضرر کرده ایم ضروریست .

معمولا این بیمه ها شامل مسائل پزشکی هم خواهد شد. این موارد شامل خسارات جانی است که بیمه گذار به بیمه شونده پرداخت میکند. که شامل بیماری های صعب العلاج می باشد. همچنین این نوع بیمه ها در صورت فوت بیمه شونده مبالغی را متقبل می شوند.

در محاسبه بیمه عمر همچنین این که چه شرکت بیمه ای می تواند بهترین خدمات را به شما ارائه بدهد هم بسیار مهم خواهد بود . البته شرکت های بیمه همگی تحت نظارت بیمه مرکزی هستند و مورد تایید آن ها هستند که این امر به اعتماد بیمه شونده کمک می کند . لازم به ذکر است که پیشنهاد می شود از بیمه های معتبر کشور بیشتر استقبال کنید و از شرکت های بیمه نا آشنا که قصد کلاهبرداری را دارند پرهیز کنید.

بیمه عمر میتواند مقادیر مختلفی داشته باشد و هرچه سرمایه گذاری شما بلند مدت تر باشد مقدار پرداختی بیمه عمر به شما بالاتر می رود و این افزایش از یک زمان به بعد تصاعدی خواهد بود. شما همچنین می توانید مقدار پرداختی خود را تغییر بدهید تا در آینده سود بیشتر به شما ارائه گردد.

در محاسبه سود بیمه عمر باید این نکته را مورد توجه قرار داد که شرکت بیمه مرکزی مقداری سود ثابت را برای بیمه شونده در نظر گرفته است که این سود در هر صورتی از طریق تضمین بیمه مرکزی می تواند پرداخت شود.

سود بیمه عمر مورد نظر شما میتواند طبق 5 تا 30 سال متفاوت باشد و هر چه مدت سرمیه گذاری شما بیشتر باشد سود بیشتری به شما تعلق می گیرد. پیشنهاد ما به شما این است که مدت زمان بالاتر را برای بیمه خود در نظر بگیرید زیرا مقدار پرداختی بیمه بسیار بیشتر از مدت 5 سال خواهد بود . البته بستگی به این دارد که بیمه شونده خود به این شرایط واقف باشد.

در اکثر شرکت های بیمه نظر خود کارشناسان بیمه گذار این است که شما با زمان بیشتری و مقدار بیشتری به آن ها سرمایه پرداخت کنید اما به نظر ما مشورت با یک کارشناس رسمی دادگشتری در حوزه بیمه میتواند بهترین خدمات را برای شما به ارمغان بیاورد .  

شما میتوانید از طریق تماس با کارشناس رسمی دادگستری رشته امور اداری و استخدامی از بهترین مشاوره های ما استفاده کنید. از این راه مقدار بیمه عمر خود را محاسبه کنید و بهترین شرکت بیمه گذار و مطمئن ترین بیمه عمر را برای خود و خانواده خودتان انتخاب کنید و بدون نگرانی از سرمایه گذاری بلند مدت به سوداوری آن آگاه باشید.

در صورت نیاز به کارشناس می‌توانید با شماره تلفن‌های موجود تماس حاصل نمائید.

تعهدات بیمه در مورد دارو و کارشناس رسمی دادگستری رشته امور بیمه

اگر قصد دارید در مورد انواع تعهدات بیمه در مورد دارو اطلاعات کافی را به دست بیاورید، این مقاله کمکی زیادی برای شما خواهد بود و شما را به کارشناس رسمی دادگستری رشته امور بیمه لینک خواهد کرد. در ابتدا اطلاعاتی کلی در مورد بیمه و تعهدات بیمه ارائه می گردد.  بسیاری از افراد به دلایل مختلفی نمی‌توانند از امکاناتی که بیمه در اختیار آن‌ها باید بگذارد در زمینه دارو‌ها استفاده کنند به همین دلیل کارشناسان ما در خصوص بیمه دارو‌های مختلف اظهار نظر می‌کنند.

صنعت دارو امروزه به عنوان یکی از پولساز ترین و مهم ترین صنایع در جهان شناخته می شود و حجم بسیار زیادی از ارز در جهان به همین دلیل رد و بدل می شود. در کشور ما هم خوشبختانه این صنعت به مقدار خوبی فعال است و می تواند هم از طریق ارز اوری از راه صادرات کمک کند و هم از طریق بی نیاز کردن کشور از واردات دارو. اما حتی با این شرایط هم بسیاری از دارو ها هستند که از کشور های اروپایی و امریکایی وحتی اسیایی به کشور وارد می شوند و هزینه این دارو ها کم نیست. گاها این دارو ها به قیمت هزار ها دلار به فروش میرسد و حتی با توجه به شرایط کشور بسیاری از دارو ها کمیاب شده اند.

در این شرایط تقبل هزینه های دارو های وارداتی بسیار زیاد است و از عهده بیمار خارج است. به همین دلیل دولت ها برای کاهش هزینه های دارو از طریق شرکت های بیمه عمل می کنند. در بسیاری از کشور ها این هزینه ها متفاوت است و هزینه های بسیاری بر بیمار تحمیل می شود. در ایران سعی شده تا این هزینه ها تقسیم شود تا کمترین فشار مالی بر خانواده بیمار تحمیل شود. شرکت های بیمه بخش زیادی از این هزینه ها را متقبل میشوند . اما باز هم با این شرایط محدودیت هایی در زمینه تعهدات بیمه در مورد دارو وجود دارد .

تعهدات بیمه در مورد دارو شامل لیستی از تعرفه ها و مواردی است که شرکت های بیمه با داروخانه ها دارند . در این میان دارو هایی هستند که خاص تر و گران تر از بقیه می باشند. مانند دارو های بیماری های صعب العلاج یا بیماری های سرطانی که هزینه های دارو های آن ها بسیار زیاد است. جهت اطلاعات تکمیلی در مورد انواع دارو میتوانید با کارشناس رسمی دادگستری رشته داروسازی و سم شناسی ارتباط بگیرید.

شرکت های بیمه سعی می کنند تا با توزیع عادلانه این تعهدات بیمه کمترین فشار بر این بیمار ها تحمیل شود. معمولا بسیاری از دارو های ارزان و در دسترس که نیازی به تعهد بیمه ای ندارند از تعهد بیمه خارج شده اند. در عوض این داروهای پر هزینه در لیست تعهدات بیمه در مورد دارو قرار گرفته است .

مقدار تعهدات بیمه در مورد دارو بستگی به نوع بیمه دارد . ما انواع مختلفی از بیمه های خدماتی درمانی داریم که هر کدام خدمات خاص خود را ارائه می دهند. هم چنین سازمان های بیمه ی مختلفی از جمله سازمان تامین اجتماعی و سازمان خدمات درمانی نیرو های مسلح، بیمه سلامت و... موجود هستند که خدمات متفاوتی ارائه می دهند.

این بیمه ها با توجه به این که جز بیمه های تکمیلی محسوب می شوند یا خیر، شرایط متفاوتی دارند و سقف خدمات بیمه در مورد دارو در آن ها تفاوت دارد. بیمه های تکمیلی معمولا سقف بیش تری از تعهدات بیمه در مورد دارو را انجام می دهند. بیمه تکمیلی از طریق پرداخت هزینه بیشتر به شرکت بیمه برقرار می شود. این هزینه یا از طریق خود فرد یا از طریق سازمان یا شرکت بیمه کننده صورت میگرد. به عنوان مثال فرهنگیان و نیرو های مسلح جز بیمه های تکمیلی هستند

برای این که بتوانید با لیست تعهدات بیمه در مورد دارو و سقف تعهدات بیمه در مورد دارو و همچنین تعرفه ها و نوع بیمه و هزینه های آن بیشتر آشنا شوید، میتوانید به کارشناس امور بیمه ما مراجعه کنید و از پرداخت هزینه های دارویی سرسام اور پرهیز کنید. کارشناسان ما می توانند با توجه به اطلاعات کامل در مورد تعهدات بیمه ای از تمامی شرکت های بیمه و همچنین اگاهی کامل در مورد انواع بیمه ها به شما کمک کنند. در صورت نیاز به کارشناس می‌توانید با شماره تلفن‌های موجود تماس حاصل نمائید.

دیدگاه کارشناس رسمی دادگستری رشته امور بیمه در خصوص بیمه های مسئولیت

دیدگاه کارشناس رسمی دادگستری رشته امور بیمه در خصوص بیمه های مسئولیت

همه ما مشاغلی داریم که این مشاغل برای ما مسئولیت ایجاد کرده اند. مسئولیت در موضوع مقاله ما جلوگیری از ورود خسارت به دیگران و یا اموالشان است. برای مثال یک باشگاه بدنسازی باید مسئول افرادی که در آنجا کار می کنند و یا به وزرش کردن مشغول هستند، باشد. در واقع صاحب باشگاه در قبال هر حادثه ای که در باشگاهش رخ دهد مسئول است. اگر مسئله پرونده حوادث خودروها را در نظر نگیریم، بیشترین پرونده هایی که کارشناس رسمی دادگستری رشته امور بیمه به آن می پردازد، همین مسئله بیمه مسئولیت است.
بیمه مسئولیت گسترده ترین تنوع و دسته بندی را در میان بیمه ها دارد. به طوری که می توان حداقل از 30 نوع بیمه سخن گفت. بیمه هایی که هر کدام مرتبط با حرفه ای خاص هستند. این حرفه ها مشاغلی هستند که از نظر کارشناس دادگستری بیمه بیش از سایر مشاغل در معرض خطرند.
یکی از مهم ترین این بیمه ها که احتمالا خبرهای ناگوار آن را شنیده اید، بیمه های مسئولیت ساختمانی هستند. این بحث را با ذکر یک مثال توضیح می دهیم. فرض کنید یکی از مصالح شما به داخل خیابان پرت شود و به جان یا مال کسی خساررت وارد کند، شما در برابر آن شخص مسئول هستید و باید خسارت وارده بر او را جبران نمایید. دقت کنید این نوعی از بیمه مسئولیت است که شما را در برابر خسارت ناشی از حوادث ساختمانی در برابر شخص ثالث مورد پوشش قرار می دهد. برای مثال اگر کارگر شما در ساختمان دچار سانحه شود این نوع بیمه مسئولیتی در قبال پرداخت خسارت قبول نمی کند.
بیمه هایی که به مشاغل حرفه ای تعلق دارند مثال مذکور را نیز پوشش می دهند. مثلا بیمه مسئولیت پیمانکاران ساختمانی خیال شما را از بابت پرداخت خسارت ناشی از حوادث برای کارکنان نیز راحت می کند. البته ممکن است این بیمه ها اسامی مختلفی داشته باشند که به شرکت های بیمه مربوط است.
در این مقاله قصد نداریم تنوعات بیمه مسئولیت را به صورت جامع مورد بررسی قرار دهیم، بلکه تنها اشاراتی به برخی موارد و کاربرد های آن و نقش کارشناس رسمی امور بیمه خواهیم داشت.
برای روشن تر شدن بحث یک مثال کاربردی دیگر می آوریم. فرض کنید شما تلوزیونی خریداری کرده اید که به دلیل نقص فنی  منفجر می شود و خسارتی به شما وارد می کند. تولید کننده در قبال کالایی که تولید کرده است مسئول است. معمولا شکایت زیادی در این خصوص می شود. در صورتی که تولید کنندگان تحت پوشش بیمه باشند، کارشناس بیمه در خصوص میزان خسارت وارده به خریداران و سایر جزئیات آن بررسی هایی انجام می دهند.
توصیه می شود برای جلوگیری از پرداخت هزینه های اضافی افراد با انواع بیمه ها آشنا باشند. چرا که برخی از این بیمه ها جامع تر از بقیه هستند و می توانند موراد بیشتری را در برگیرند. برای مثال بیمه حرفه ای پیمانکارات ساختمانی از شمولیت بیشتری  نسبت به بیمه ساختمانی برخوردار است و شما را در قبال حوادث کارکنان نیز پوشش می دهد. و نکته پایانی آنکه حتما به شرایط و نیاز های خود دقت کنید و بعد اقدام به اخذ بیمه کنید. مثلا اگر ساختمان شما در جایی بنا شده است که منافع شخص ثالثی به خطر نمی افتد نیازی به بیمه نوع اول ندارید.

کارشناس رسمی دادگستری رشته امور بیمه و بیمه های خاص

کارشناس رسمی دادگستری رشته امور بیمه و بیمه های خاص

بیمه خاص به آن دسته از بیمه هایی گفته می شود که تحت پوشش بیمه های اموال، اشخاص و مسئولیت نیستند اما ممکن است مرتبط به اموال، اشخاص و یا مسئولیت ها باشند. همانطور که از نام این بیمه پیداست عمومی هم نیستند یعنی مواردی را شامل می شود که عموم جامعه درگیر آن نمی باشند. بیمه های خاص معمولا هزینه های زیادی را به نسبت سایر بیمه ها، برای بیمه گر دارد. این بیمه ها چالش های زیادی برای کارشناس رسمی دادگستری رشته امور بیمه  و بیمه کننندگان ایجاد کرده است.
پیچیده بودن این بیمه ها و خاص بودن سوژه بیمه شده نیازمند دقت ویژه ای از سوی کارشناس رسمی امور بیمه است. در توضیحات این موارد خاص پیچیدگی ها را به شکل بارز تری بیان خواهیم کرد.
عنوان کردن همه تنوعات بیمه های خاص و توضیحشان در مجال این مقاله نیست، بنابراین سعی میکنیم کاربردی ترین آنها را شرح دهیم. بیمه های خاص ممکن است توسط بیمه های داخلی پوشش داده نشود. به عبارت بهتر ممکن است شرکت های بیمه ای خارج از کشور اقدام به بیمه یک مورد خاص کنند. مثال بارز ایم موضوع را می توان در برخی از بیمه های کشتی ها یافت.
کشتی ها جز موارد خاص به حساب می آیند، چون در گروه وسایل نقلیه هایی چون خودروها قرار نگرفته است. چالش برانگیز بودن این بیمه ها برای کارشناس دادگستری بیمه در وقوع حوادث نمایان می شود. برای مثال کشتی اگر به دلایلی دچار سانحه شود مسئولیت جان و مال افراد دخیل در این حادثه بر عهده کیست؟  تولید کننده کشتی و یا شرکت بیمه گذار. اگر به دلیل نقض فنی باشد به چه میزان تولید کننده مقصر است اگر سایر عوامل باشد چطور و یا اگر دو عامل دخیل باشند صاحب کشتی باید خسارتش را چگونه و از چه کسی دریافت کند. بنابراین شرایط خاص این وسایل مسائلی را برای بیمه گر و بیمه گذار و حتی کارشناس بیمه می کند.
یا همین مشکل را بر دومین مورد بیمه خاص یعنی هواپیما ها هم تعمیم دهید. فرض کنید در نتیجه سقوط هواپیما در محلی خانه ای در آتش بسوزد و آتش سوزی این خانه منجر به ضرر و زیان سایرین نیز شود. حالا چندین نوع بیمه درگیر می شود. بیمه مسئولیت، بیمه خاص و بیمه آتش سوزی و...
معمولا اختلافات در این موارد نمود پیدا می کند و بنظر شکل گیری گرایش کارشناس بیمه و حضور این متخصصان در پرونده های اینچنینی الزامی است.
به جز موارد مذکور یعنی کشتی و هواپیما، می توان از بیمه پول، بیمه تاسیسات استخراج انرژی و بیمه های اعتباری نیز نام برد که هر کدام از آنها جزئیات فراوانی دارد که در حوزه تخصص کارشناسان مذکور است.

بررسی انواع بیمه اشخاص و مزایا و معایب آن از نظر کارشناس رسمی دادگستری رشته امور بیمه

بررسی انواع بیمه اشخاص و مزایا و مشکلات آن از نظر کارشناس رسمی دادگستری رشته امور بیمه

بیمه یعنی احساس امنیت داشتن. معمولا افرادی که تحت پوشش بیمه هستند دغدغه پرداخت هزینه های مالی ناشی از بیماری و سایر حوادث را ندارند و هر چه این بیمه ها معتبر تر باشند احساس رفاه و آرامش بیشتری به همراه می آورد. بیمه درمان یک نوع از بیمه اشخاص است. کارشناس رسمی دادگستری رشته امور بیمه با معرفی انواع بیمه ها و شرایط استفاده از آنها سعی می کند ابهامات و اختلافات این نوع از بیمه را به حداقل برساند.
اولین نوع از بیمه اشخاص بیمه درمان است. امروزه در جهان توجه خاصی به این بیمه می شود و معمولا به دو شکل قرارداد آن منعقد می شود. اول بین افراد حقیقی و شرکت های بیمه و شکل دوم آن میان دولت و شرکت های بیمه است و یا حتی بین نهاد ها و سازمان ها با نمایندگان بیمه. دولت های رفاهی و دولت های عدالت گستر معمولا توجه خاصی به این نوع بیمه دارند. ناروا نیست اگر بگوییم باور داشتن به این بیمه ها و ایجاد آن برای مردم از طرف دولت ها ماهیت برخی از نظام های سیاسی را نیز مشخص می کند.
از آنجا که بیماری یک مسئله ناگریز است بنابراین بهره مندی از بیمه درمان نیز ضرورت دارد. این بیمه نیز مانند سایر بیمه ها با عقد قرارداد مشخض وضع می شود و معمولا مواد شمول و تحت پوشش در قرارداد ذکر می شود. بنابراین کارشناس دادگستری بیمه تاکید دارد تا افراد به مورادی که بیمه گذار متعهد به پرداخت هزینه درمان آن شده است توجه کنند تا از بروز اختلافات و مشکل هایی که مرسوم هم شده اند جلوگیری شود. کارشناس بیمه معمولا با بررسی گزارشات پزشکی و متن قرارداد بیمه گر و بیمه گذار در مورد اختلافات این حوزه اظهار نظر می کند.
بیمه عمر نوع دوم بیمه اشخاص است. این بیمه تضمینی برای دوران کهنسالی و از کارافتادگی به حساب می آید. به عبارت بهتر بیمه عمر پس اندازی برای فردایی بهتر است. البته بیمه های عمر معمولا در صورت فوت بیمه گر نیز تعهداتی در قبال بازماندگان آنها دارند و معمولا مبلغی را به وارثان او برای مدت مشخصی اعطا می کنند.
بیمه های عمر نیز از تنوعات زیادی برخوردارند و احتمالا در تبلیغات شرکت های بیمه از بیمه آتیه فرزندان و یا بیمه های گروهی نیز شنیده اید. بیمه عمر معمولا مشخص است و فقط در موراد استثنائی باعث بروز اختلاف می شود. برای مثال بیمه عمر مانده بدهکار یکی از بیمه های عمر است که به موجب آن بیمه گذار تعهد می دهد در صورت فوت بیمه گر بدهی های او را پرداخت کند که اغلب بدهی های بانکی هستند. بروز اختلاف در این نوع بیمه محتمل است و وظیفه کارشناس رسمی امور بیمه حل این اختلافات است.
نوع دیگر بیمه اشخاص بیمه حوادث است. این بیمه به بیمه گر ضمانت می دهد که اگر در طول مدت بیمه دچار حادثه شد هزینه های درمان و خسارت وارده بر وی را بپردازد. تعیین میزان این خسارت بر عهده پزشکی قانونی است اما در خصوص جزئیات آن کارشناس بیمه نظر می دهد.
اگر به یاد داشته باشید در دوران دانش آموزی و دانشجویی مبلغ ناچیزی را بابت بیمه پرداخت می کردید آن مبلغ بابت بیمه حوادث بود، که تحت عنوان بیمه دانش آموزی و بیمه دانشجویی هستند.
بنابراین می توان گفت با تنوعات بیمه ای موجود حوزه بسیار کمی را می توان یافت که تحت پوشش بیمه نباشد. البته توجه داشته باشید که لزوما نیاز نیست شما همه بیمه ها را داشته باشید، بلکه با توجه به شرایطی که دارید بایستی اقدام به اخذ بیمه کنید.